Ga naar de inhoud

Beste Buur van Apeldoorn verkiezing 


Is jouw buur de held van de straat? Staat de buurvrouw altijd klaar voor jou en andere buren? Organiseert jouw buurman de leukste activiteiten voor de hele buurt? Of verzorgt één van jouw buren altijd de planten als je op vakantie gaat? En staat er dan ook nog wat lekkers op tafel als je weer thuiskomt?  
 
Het is belangrijk en fijn om goed contact te hebben met je buren. Om elkaar te helpen en voor elkaar te zorgen als dat kan. Is er een buurman of buurvrouw die een beloning verdient? Nomineer hem of haar dan voor de ‘Beste Buur van Apeldoorn’ verkiezing.  
 
Nomineren kan tot 1 september 


Laat ons weten welke buur jij in het zonnetje wil zetten. Dan kan via info@onshuisapeldoorn.nl of via (055) 526 25 00 en laat ons weten waarom jij juist deze buur nomineert en bij welke woningcorporatie de huurder zijn/haar woning huurt. Wie weet verrassen wij hem of haar dan wel op Burendag 2024! 

 De winnaars krijgen een tegoedbon om ‘Poffertjes Piet’ poffertjes te laten bakken voor de hele straat!

*je kunt huurders nomineren in de regio Apeldoorn 

*je kunt 1 huurder (of echtpaar) nomineren 

*laat bij je nominatie weten om welke huurder het gaat (naam en adres) en waarom je juist deze huurder nomineert. Hoe meer info ontvangen hoe beter wij kunnen kiezen welke huurder deze prijs verdient.