Ga naar de inhoud

Van Wijnen start met de laatste fase van de nieuwbouw van 32 sociale huurappartementen voor Ons Huis in Haven Centrum. Het appartementengebouw De Molen bereikte vandaag het hoogste punt. Het streven is om het gebouw voor de jaarwisseling op te leveren. De vraag naar betaalbare huurwoningen in Apeldoorn is erg groot. Ons Huis is daarom blij dat ze deze nieuwe appartementen kan toevoegen. 

De Molen is een gebouw met 32 driekamer huurappartementen verdeeld over 5 bouwlagen. Het wordt gebouwd naast het appartementengebouw ‘De Silo’ (in aanbouw); tussen het pand van Omnizorg en parkeergarage Koningshaven-Centrum in. 

De bouw van de appartementen is hard nodig om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar sociale huurwoningen in Apeldoorn. 

De appartementen krijgen een sociale huurprijs. Dat betekent dat huurders, afhankelijk van hun inkomen en huishouden, in aanmerking kunnen komen voor huurtoeslag.  

De appartementen zijn zeer duurzaam. Ze hebben vloerverwarming, zijn gasloos en hebben energielabel A++.  Hiermee levert Ons Huis een substantiële bijdrage aan de duurzaamheidsambities én aan de nieuwbouwbelofte van de Apeldoornse woningcorporaties. 

De 32 nieuwe driekamer huurappartementen in Haven Centrum worden in juli of augustus via Woonkeus Stedendriehoek te huur aangeboden. Op onze website en op Facebook kondigen we dit tevoren aan. Geïnteresseerden die hiervoor in aanmerking willen komen, moeten als woningzoekende ingeschreven staan bij Woonkeus. Voor meer informatie kijk op onze projectenpagina