Ga naar de inhoud

Nieuwbouw

Appartementen

32 appartementen Haven Centrum: De Molen (Apeldoorn)

In Haven Centrum bouwen we een appartementengebouw tegen de parkeergarage aan. Het appartementengebouw ‘De Molen’ komt naast het appartementengebouw ‘De Silo’ (in aanbouw); tussen het pand van Omnizorg en parkeergarage Koningshaven-Centrum in. 

Het appartementengebouw krijgt 32 driekamerappartementen met een sociale huur. De huurappartementen zijn verdeeld over 5 bouwlagen. 

Globale planning 

Van Wijnen startte met de bouw in de zomer van 2023. Eerst met de fundering en daarna met de ruwbouw (storten van de vloeren, plaatsen van dragende wanden, enz.). 

In het tweede kwartaal van 2024 verplaatsen de werkzaamheden zich meer naar binnen. Dan is het tijd voor zaken als het plaatsen van binnenwanden, binnenkozijnen en –deuren, het aanbrengen van het tegelwerk, enz.  

Daarna wordt het gebied rondom het gebouw ingericht. Naar verwachting kunnen we de appartementen in het laatste kwartaal van 2024 opleveren aan de nieuwe bewoners. 

Wil je in aanmerking komen? 

Wil je straks in aanmerking komen voor een van de 32 nieuwe driekamerappartementen in Haven Centrum? Dan moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek. 

 

 

Details

Aantal woningen 32
Status In aanbouw