Ga naar de inhoud

In de mooie binnenstad van Zutphen verhuren we 88 appartementen aan 55+ers in St. Elisabeth. Er zijn 78 sociale huurwoningen en 10 vrije sector huurwoningen. Daarnaast zijn er nog eens 24 woningen aan de Geweldigershoek en Dieserstraat. In St. Elisabeth kun je als 55+er zelfstandig en comfortabel wonen in een gezellige, vitale woongemeenschap.


Samen met (wijk)bewoners
Samen met huurders en wijkbewoners organiseert Stichting Lokaal in het wijkrestaurant 'Geweldig!' activiteiten zoals het breicafé, spelletjescafé, puzzeluur en zang- en muziekactiviteiten. Hebben (wijk)bewoners zelf een idee? Dan kunnen zij bij de vrijwilligers van Stichting Lokaal terecht om te bespreken hoe zij dit zelf of met een beetje hulp kunnen organiseren. Willen (wijk)bewoners zelf als vrijwilliger aan de slag in het wijkrestaurant? Dan kunnen ze een keertje binnenlopen of een e-mail sturen.


Ruimte huren
Naast de ontmoetingsruimte met prachtig uitzicht op de tuin, kunnen ook de Kapel en de twee torenkamers gebruikt en gehuurd worden voor activiteiten, bijeenkomsten, workshops en vergaderingen. Ook de grote ontmoetingsruimte is buiten openingstijden beschikbaar voor verhuur. In overleg is er veel mogelijk om de bijeenkomst of activiteit te omlijsten met iets lekkers bij de koffie, een lunch of een (fris)drankje en hapje. Heb je interesse in de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar Stichting Lokaal.


Vragen over wonen in St. Elisabeth?
Neem contact op met de afdeling Verhuur van Ons Huis. Stuur een e-mail of bel (055) 526 25 00.