Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Woningverbetering en zelf klussen

Huurt u bij Ons Huis en wilt u uw woning aanpassen of verbeteren? Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat en wat u zelf mag veranderen.

Aanpassingen door Ons Huis

In een aantal gevallen kunt u Ons Huis inschakelen voor het aanpassen van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • het (vroegtijdig) vervangen van uw keuken of badkamer; 
  • inbraakwerend hang- en sluitwerk aanbrengen voor meer veiligheid; 
  • het plaatsen van isolatieglas.

Soms schakelen wij een professionele (externe) partij in om de aanpassing te doen. Voor een deskundig advies kunt u in elk geval bij Ons Huis terecht. Onze planvoorbereider woningverbetering bespreekt graag met u de mogelijkheden en de eventuele bijkomende kosten. 

Liever zelf aan de slag?

Dat mag natuurlijk ook! Voor kleine klussen heeft u geen toestemming van Ons Huis nodig. Bedenk wel van tevoren of de verandering weer gemakkelijk te verwijderen is bij een verhuizing. Als u twijfelt, controleer dan de opsommingslijst in de folder Zelf uw woning verbeteren? Of neem contact met ons op. 

Grote klussen? Vraag toestemming!

Omdat wij kwaliteit in onze woningen belangrijk vinden, stellen wij bij grotere klussen voorwaarden. Lees hierover meer in de folder Zelf uw woning verbeteren? Vraag bij het uitvoeren van sommige klussen, zoals het plaatsen van zonwering, een schuurtje of schotelantenne altijd van tevoren toestemming aan Ons Huis. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier toestemming woningverbetering

Meer informatie?

Neem contact op met Marloes Vinken, onze planvoorbereider woningverbetering, via telefoonnummer (055) 526 25 00 voor aanpassingen door Ons Huis. U kunt ook hier uw vraag stellen.