Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Huur opzeggen

Als u gaat verhuizen, dient u de huur schriftelijk en tijdig (met minimaal 1 maand opzegtermijn) op te zeggen. Wanneer u de maand minimaal 2 maanden van te voren opzegt dan beloont Ons Huis u met een VVV-kadochecque van 25 euro! Het loont dus om op tijd uw huur op te zeggen. 

Per wanneer opzeggen?

Wist u dat u de huur van uw woning elke werkdag van de maand kunt beëindigen? Dat hoeft dus niet persé op de eerste of de laatste dag van de maand. De opzegdatum moet wél op een werkdag vallen, dus niet in het weekeinde of op een nationale feestdag. De huur opzeggen kan digitaal of met dit huuropzeggingsformulier. Dit kunt u invullen en voorzien van uw handtekening versturen naar: Ons Huis, Postbus 24, 7300 AA Apeldoorn. Of scan het ingevulde formulier in en e-mail dit naar info-at-onshuisapeldoorn.nl.

Huur opzeggen in geval van een overlijden 

Zegt u als erfgenaam de huur op? Ons Huis heeft bij de opzegging een akte van overlijden nodig. Scan deze in en e-mail dit a.u.b. naar info-at-onshuisapeldoorn.nl of stuur een kopie mee met het opzeggingsformulier als u schriftelijk opzegt.

Ons Huis bevestigt de opzegging

Als wij uw (online) opzeggingsformulier hebben ontvangen, ontvangt u binnen 1 week een bevestigingsbrief van ons. Ook als u digitaal opzegt. In onze schriftelijke bevestiging staat de datum voor de voorcontrole en de datum voor de eindcontrole van de woning. Beide controles verzorgt onze projectleider mutatieonderhoud. 

De woning achterlaten

Aan het einde van uw huurcontract moet u de woning 'klaar voor bewoning' opleveren. Dat betekent dat de woning schoon en leeg moet zijn en klaar voor de volgende huurder om te gaan bewonen. Soms zijn (herstel)werkzaamheden nodig. De kosten staan in dit overzicht.

Wilt u meer informatie over opzeggen van de huur?

Lees de folder Huur opzeggen en opleveren van de woning voor informatie over de voor- en nacontrole, de overname van goederen, het inleveren van de sleutels en de eindafrekening. Heeft u vragen over het opzeggen van de huur, neemt u dan contact op met Ons Huis. Wij zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (055) 526 25 00. U kunt uw vraag ook per e-mail sturen naar info-at-onshuisapeldoorn.nl