Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Diensten Ons Huis

Ons Huis vindt het belangrijk dat het onderhoud van ‘haar’ woningen en gebouwen goed op orde is. Daar doen wij dan ook ons best voor. Sommige dingen, zoals het zogenaamde ‘klein onderhoud’ aan uw woning, moet u zelf doen. Is dit voor u lastig, bijvoorbeeld door uw leeftijd, door onvoldoende handigheid of door tijdgebrek? Dan kan het Servicefonds u deze zorg uit handen nemen.

Wat is het Servicefonds?

Als u klant bent van Ons Huis, kunt u deelnemen aan het Servicefonds. U betaalt dan een vast bedrag per maand samen met de huur. Daarvoor voert Ons Huis uw reparaties en veel voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan klein timmerwerk, problemen met elektra of sanitair en het vervangen van hang- en sluitwerk. In de folder Onderhoud aan uw woning, wie is verantwoordelijk voor wat? leest u wat er binnen het Servicefonds valt en voor welke reparaties u zelf verantwoordelijk bent. Een reparatieverzoek kunt u eenvoudig online of telefonisch aan ons doorgeven.

Rioolreiniging en Glasverzekering

Naast het Servicefonds biedt Ons Huis u een Rioolreinigingscontract en Glasverzekering aan. Maakt u gebruik van het rioolreinigingscontract dan laten wij verstoppingen van afvoer verhelpen. Met de Glasverzekering herstelt Ons Huis ook de gebroken ruiten van uw woning.

Wat het Servicefonds niet dekt:

  • Onderhoud of reparaties van zelf verrichte verbouwingen; 
  • Schade door misbruik, nalatigheid, slordigheid of ruw gebruik; 
  • Reparaties die voortkomen uit vorstschade en die u had kunnen voorkomen door voorzorgsmaatregelen te treffen.

Hoeveel kosten deze diensten?

Voor de deelname aan het Servicefonds, Rioolreiniging en de Glasverzekering betaalt u een vast bedrag per maand samen met de huur. Tarieven per 1 juli 2019 (per maand)

  • Servicefonds € 5,30
  • Rioolreinigingscontract € 1,20 
  • Glasverzekering € 0,25

Deelnemen?

Deelnemen aan het Servicefonds, Rioolcontract en/of Glasverzekering gebeurt doorgaans bij het ondertekenen van het huurcontract. Als er een complexbeheerder (huismeester) aanwezig is in uw complex woningen dan bent u al “automatisch” lid van dit Servicefonds.

Bent u nog geen deelnemer en wilt u wel deelnemen aan een van deze diensten? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Als wij vragen hebben dan nemen wij contact met u op.