Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

St. Elisabeth, wonen met een plus

In de binnenstad van Zutphen verhuurt Ons Huis 78 appartementen aan 55-plussers in St. Elisabeth. Daarnaast zijn er 24 woningen voor dezelfde doelgroep aan de Geweldigershoek en Dieserstraat. Woongebouw St. Elisabeth is een plek waar senioren prettig zelfstandig kunnen wonen. Een veilige omgeving met gezelligheid en service op maat.

In St. Elisabeth bieden we wonen met een plus. De plus zit hem bijvoorbeeld in het restaurant, maar ook in dienstverlening op maat.

Waar is de plus gebleven?

Bewoners kregen deze ‘plus’ tot 1 juni 2019 van Allerlei Gastvrij, maar helaas is deze dienstverlener failliet gegaan. Op dit moment zoekt Ons Huis naar een andere oplossing. Voor hun dagelijkse kopje koffie en onderlinge ontmoeting kunnen huurders nu terecht bij vrijwilligers in het restaurant van St. Elisabeth.

St. Elisabeth wordt steeds mooier  

St. Elisabeth moet ook in de toekomst een prettige plek blijven om te wonen. Daarom heeft Ons Huis een toekomstplan gemaakt. Hierin staan ideeën over het gebouw, de directe omgeving, de zorg, de woongemeenschap en het dienstenaanbod. De gemeente Zutphen, dienstverlener Allerlei en een afvaardiging van bewoners hebben hierin hun inbreng gehad. 

Wat gaat er in en om het gebouw gebeuren?

St. Elisabeth wordt beter toegankelijk. Daarnaast verbeteren we de uitstraling. We doen dit door het terrein aan de voorzijde opnieuw in te richten. Er komt ook een verbinding naar de Isendoornstraat en we knappen de inpandige gangen in het hoofdgebouw op. Medio 2019 starten we met de uitvoering.

Vragen?

Neem gerust contact op met Ellen Soorsma of Dagmar van Kommer van Ons Huis. Stuur een e-mail naar info-at-onshuisapeldoorn.nl Of bel naar Ons Huis: (055) 526 25 00.