Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projecten

Om onze volkshuisvestelijke doelen te bereiken, bundelen we onze krachten regelmatig in verschillende projecten. Op het gebied van energiezuinig wonen en nieuwbouw, maar ook op maatschappelijk terrein.

Energiebesparende projecten

We vinden duurzaam wonen belangrijk. In verschillende buurten in Apeldoorn en Zutphen brengen wij woningen naar Energielabel A. Dat maakt het wonen comfortabeler en betaalbaarder. Omdat we investeren in energiebesparende maatregelen, maar niet de huurprijs verhoogt, is dit een direct voordeel voor onze huurders.

Speur de Energieslurper

Samen met de Hanzehogeschool organiseren we vanaf december 2019 in de wijk Osseveld en Woudhuis Speur de Energieslurper. Met deze actie ontdekken huurders waar zij (nog meer) kunnen besparen op hun energierekening.

Nieuwbouwprojecten

De vraag naar een betaalbare woning is nog altijd onverminderd groot. Als we kansen zien om te bouwen, dan pakken we die aan. Op dit moment bouwen we in Apeldoorn 45 energiezuinige rijwoningen. Ook hebben we plannen om in Zutphen (Warnsveld) huizen te gaan bouwen. Lees meer...

Maatschappelijke projecten

Op diverse plekken in Apeldoorn en Zutphen werken we met partners en huurders samen aan vitale buurten. Lees daarover meer onder het kopje Samenwerken aan prettig wonen.

In Zutphen werken we aan een toekomstplan voor St. Elisabeth. Dit woongebouw voor senioren ligt aan de oude stadsmuur in het historische centrum. Op dit moment wordt het gebouw gemoderniseerd. Er mist alleen nog één ding en dat is het warme hart. Creeert u dat? Dan komen we graag in gesprek.

 

 

 

 .