Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Buurtbemiddeling

Iedereen heeft baat bij een goede relatie met de buren. Helaas komt het regelmatig voor dat buren overlast van elkaar ondervinden. 

Heeft u structureel last van gedrag van de buren? Bijvoorbeeld door te harde muziek, honden die veel blaffen of door hun overhangende planten en struiken? En komt u er zelf niet uit? Maak dan gebruik van buurtbemiddeling. Ons Huis werkt in Apeldoorn samen met Bureau Buurtbemiddeling. Huurders in Zutphen kunnen terecht bij Perspectief.

Onpartijdige bemiddelaars

Getrainde bemiddelaars gaan in gesprek met beide buren. Buurtbemiddelaars stimuleren beide partijen om tot een oplossing te komen. Ze trekken geen partij en hebben een geheimhoudingsplicht. Bureau Buurtbemiddeling is een gratis dienst van de gemeente Apeldoorn, de woningcorporaties, de politie en Stimenz.

Meer weten?

Neem dan via (088) 784 64 87 contact op met Bureau Buurtbemiddeling in de gemeente Apeldoorn. Of per mail: info-at-buurtbemiddeling.nu.
Perspectief Zutphen is te bereiken via (0575) 596232. Of stuur een e-mail aan: buurtbemiddeling-at-perspectiefzutphen.nl.

Als ook buurtbemiddeling geen oplossing brengt, dan kunt u contact opnemen met de woonconsulenten van Ons Huis. Lees meer bij 'Wat doet Ons Huis?'.