Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Samenwerken aan prettig wonen

Ons Huis zet zich actief in om prettige en veilige buurten voor haar huurders te maken. We werken daarbij veel samen met huurders en met andere organisaties. En dat werpt vruchten af! Hieronder leest u een paar voorbeelden van goede samenwerking.

Voorbeeld: De Graanhof

Gebouw De Graanhof, gelegen in de wijk De Heeze in Apeldoorn, biedt onderdak aan verschillende gebruikers en bewoners. Er wonen cliënten van ’s Heeren Loo Zorggroep en senioren die er een seniorenappartement huren. De Graanhof heeft een dagbestedingsruimte en een Grand Café, waar welzijnsorganisatie Stimenz tal van activiteiten organiseert. Bewoners van de Graanhof en andere wijkbewoners zijn hier altijd welkom om mee te doen aan de activiteiten of om gewoon om samen een kop koffie te drinken. Daarnaast is in De Graanhof Gezondheidscentrum De Heeze gevestigd.

Voorbeeld: het buurtteam

In een buurtteam werkt Ons Huis samen met een maatschappelijk werker, de buurtregisseur, de wijkagent en eventuele andere samenwerkingspartners in de buurt. Het doel van het buurtteam is het ondersteunen van bewoners bij het creëren van een vitale wijk.

Andere organisaties waar we mee samenwerken zijn:

Gemeente Apeldoorn
Atlant Zorggroep
's Heeren Loo
Humanitas DMH
Stimenz
Bureau Buurtbemiddeling
Stichting Present
Iriszorg
De Passarel

Helpen of meer informatie?

Wilt u samen met Ons Huis en andere organisaties werken aan een prettige buurt? Of wilt u meer informatie over de samenwerkingen van Ons Huis? Neemt u dan contact op met de woonconsulenten van Ons Huis via telefoonnummer (055) 526 25 00 of via info-at-onshuisapeldoorn.nl.

(foto: Graanhof)