Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ons Idee fonds

Uw idee, Ons idee

De beste ideeën voor een wijk of buurt komen vaak van de bewoners. Maak van uw idee ons idee! Laat Ons Huis weten welk idee u heeft om uw buurt beter, mooier en leefbaarder te maken. En misschien wordt uw idee dan uitgevoerd!

Ons Idee-fonds

Ons Huis heeft een speciaal fonds voor buurtactiviteiten opgericht: “Ons idee”. Met dit fonds willen wij de uitvoering van ideeën van onze huurders meer kans van slagen geven.
Alle ideeën waar uw buurt mooier, schoner of gezelliger wordt, zijn mogelijk. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit “Ons Idee”, moet uw idee of plan voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het idee is voor en door bewoners;
  • Het idee is van belang voor bewoners van huurwoningen van Ons Huis of hun directe omgeving;
  • Deelnemers hebben ook eigen inbreng/bijdrage;
  • Per idee wordt een bijdrage overwogen (al dan niet financieel) op basis van de bovenstaande voorwaarden en naar inhoud van het idee.

Goede voorbeelden zijn: het gezamenlijk schoonmaken van de stoepen, samen de voortuinen in uw straat gezellig maken, het maken van een buurtwebsite om meer contact te hebben met elkaar of de organisatie van een kerstborrel.

Materialenuitleen

Wilt u uw buurtactiviteit nóg gezelliger maken met een partytent of spelmaterialen? Maak gratis gebruik van de Materialenuitleen van de gezamenlijke woningcorporaties in Apeldoorn. Op de website van de Woonmensen ziet u welke spullen er zijn en kunt u deze direct reserveren.

Meer weten?

Neem gerust contact op met één van de woonconsulenten van Ons Huis als u goede ideeën heeft. Wilt u uw idee eerst even doorpraten of wilt u meer weten over het fonds, belt u ons dan gerust via (055) 526 25 00 of stuur ons een e-mail via info-at-onshuisapeldoorn.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

(foto: appartementen Calypsostraat)