Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bijeenkomsten voor huurders

Een goed contact met uw buren is prettig en draagt bij aan prettig wonen. Ook Ons Huis vindt buurtcontact belangrijk. Daarom organiseren wij regelmatig bijeenkomsten voor de bewoners van huurwoningen van Ons Huis in Apeldoorn en Zutphen.

Buurtbijeenkomsten

Ons Huis organiseert voor huurders regelmatig bijeenkomsten, zoals een bijeenkomst om (opnieuw) kennis te maken met de buren en met Ons Huis. Of een wijkschouw door de woonomgeving. Bewoners gaan op deze bijeenkomsten met elkaar in gesprek over hun ervaringen in de buurt en over de woningen. Als er verbeterpunten zijn, dan gaan Ons Huis en bewoners hiermee aan de slag. 
Voor nieuwe huurders van nieuwbouwwoningen organiseert Ons Huis kennismakingsbijeenkomsten. De bezichtiging van de nieuwe woning is ook een goed moment om kennis te maken met de nieuwe buren. Dit zijn de eerste stappen naar een goed buurtcontact.

Meer informatie?

Wilt u een bijeenkomst in uw buurt of wilt u zelf een buurtbijeenkomst organiseren? Neem contact op met de woonconsulenten van Ons Huis via telefoonnummer (055) 526 25 00. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Of via info-at-onshuisapeldoorn.nl