Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bewonerscommissies

Een bewonerscommissie vertegenwoordigt de bewoners in een wooncomplex. Meerdere keren per jaar overleggen zij met contactpersonen van Ons Huis. De afspraken tussen de bewonerscommissie en Ons Huis zijn in een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd. Ook organiseert een bewonerscommissie soms activiteiten voor de bewoners, zoals biljarten, koffie-ochtenden, bingo, etc.

Samenwerking met Ons Huis

Naast het organiseren van activiteiten, heeft een bewonerscommissie een aantal keer per jaar overleg met een woonconsulent van Ons Huis. Hier bespreken zij zaken die van belang zijn voor alle huurders in het wooncomplex. Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld:

  • het leef- en woonklimaat binnen het betrokken wooncomplex;
  • activiteiten met en door bewoners van het betrokken wooncomplex;
  • de communicatie met Ons Huis;
  • schoonmaak en onderhoud van tuinen en andere dingen rondom de woonomgeving;
  • de samenstelling, kwaliteitsniveau en de prijs van het servicekostenpakket.

Iets voor u?

Is er in uw wooncomplex al een actieve bewonerscommissie? In het Overzicht bewonerscommissies kunt u zien welke commissies er al zijn. Bent u ook iemand die graag met andere bewoners wil samenwerken om een prettige woonomgeving te creëren in het wooncomplex waar u woont? Dan is deelnemen in een bewonerscommissie wellicht iets voor u. Wilt u meer informatie? Neem contact op met de woonconsulenten van Ons Huis via (055) 526 25 00 of stuur een e-mail naar info-at-onshuisapeldoorn.nl.