Ga naar de inhoud

Nieuwbouw

Appartementen

Naast eengezinswoningen zijn op de voormalige plek van het tijdelijke winkelcentrum Anklaar ook 42 appartementen gebouwd. De appartementen zijn in januari 2023 aan de bewoners opgeleverd. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn bouwde de woningen voor ons. Het zijn allemaal sociale huurwoningen en de woningen werden razendsnel verhuurd.

Bellevue bestaat uit twee appartementencomplexen die dezelfde uitstraling hebben als de complexen die er al stonden en die ook door Ter Steege werden gebouwd. Ze zijn onderdeel van nieuwbouwproject ’t Podium. Naast de 42 appartementen zijn ook 43 eengezinswoningen met de naam Parade onderdeel van de nieuwe wijk.

Mevrouw Ramdin kreeg bij de oplevering symbolisch en grote sleutel overhandig van Ons Huis-medewerker Sebastiaan Gerlach. “Na 16 jaar ingeschreven te hebben staan, ben ik ontzettend blij met deze woning. Het is namelijk in de buurt waar ik ben opgegroeid. Zoals het hoort bij een nieuwbouwwoning moet ik nu natuurlijk de nodige klussen doen, maar gelukkig krijg ik daar goede hulp bij.”

De 42 appartementen zijn gasloos en hebben energielabel A. Hiermee leveren we een substantiële bijdrage aan zowel de duurzaamheidsambities als de nieuwbouwbelofte van de Apeldoornse woningcorporaties. Bovendien is een deel van de woningen toegewezen aan huurders die een bestaande sociale huurwoning achterlaten. Op die manier brengen we een verhuisketen op gang en helpen we nog meer mensen aan een geschikte woning.

Impressie van een van de twee nieuwe complexen

Details

Aantal woningen 42
Status Opgeleverd