Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwbouw in ontwikkeling

Ons Huis heeft de afgelopen jaren nieuwbouwprojecten gerealiseerd in Apeldoorn en doet dat nog steeds. Met name huurwoningen. Met oog voor architectuur, voorzien van duurzame materialen in een zo plezierig mogelijke omgeving. Ook de energiezuinigheid van de woningen krijgt onze volle aandacht. 

Zuidbroek: Korrelhoed 

Ons Huis realiseerde in de wijk Zuidbroek 68 sociale huurwoningen aan de Korrelhoed. Het zijn ruime eengezinswoningen met een tuin. De huizen zijn verdeeld over vier blokken van elk twee rijen waarbij de achtertuinen aan elkaar grenzen. De woningen zijn 'BENG', dat staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouwd. Het duurzame ontwerp, gecombineerd met een lage huurprijs, betekent betaalbaar wonen. Van Wijnen bouwde de woningen die begin 2018 zijn opgeleverd. Alle woningen zijn al toegewezen.

Havenpark 

Ons Huis realiseert 41 sociale huurwoningen in de locatie Haven-Centrum in Apeldoorn. Het worden eengezinswoningen met een tuin. Dit is onderdeel van een totaalplan voor dit gebied dat de naam Havenpark heeft gekregen. In totaal komen er 130 woningen (112 huizen en 18 appartementen) De koopwoningen van Havenpark worden gebouwd door Dura Vermeer. Kijk hiervoor op www.woneninhavenpark.nl . De oplevering staat gepland vanaf medio mei 2018.  De toewijzing van de 41 sociale huurwoningen verloopt via Woonkeus Stedendriehoek aan ingeschreven woningzoekenden. 

Schatkamer van Zuid: dé woonbelevenis van Apeldoorn

Schatkamer van Zuid, langs het Kanaal in Apeldoorn-Zuid, is een authentieke combinatie van historie en hedendaagse architectuur: stoere gebouwen en typisch Apeldoornse woningen. In het gebied komen uiteindelijk ruim 250 woningen, zowel huur als koop. Ons Huis heeft in het gebied al 68 sociale huurwoningen gerealiseerd. De volgende fasen betreffen voornamelijk koopwoningen, die in samenwerking met ontwikkelaars worden gerealiseerd.