Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwbouw

Zoekt u een nieuwbouwwoning? Op deze pagina leest u meer over onze nieuwbouwprojecten.

 

23 eengezinswoningen in Zuidbroek, de Wingerd (Apeldoorn)

Samen met Nikkels bouwbedrijf bouwt Ons Huis aan een gemengde wijk in Zuidbroek in Apeldoorn. In plan De Wingerd mixen we 34 betaalbare huurwoningen met 10 vrije sector koopwoningen. Hiermee past het project naadloos in ons streven om in de hele stad – ook op nieuwbouwlocaties – bij te dragen aan een diverse samenleving waar mensen met een verschillende achtergrond, inkomen en opleiding elkaar tegenkomen en met elkaar samenleven. De mengvorm bestaat uit woonblokken met op de kop vrije sector koopwoningen en sociale huurwoningen als tussenwoningen. De bouw gaat in twee fases:

  • Fase 1 ( 6 vrije sector koopwoningen en 15 sociale huurwoningen):
    De bouw is gestart en de huurwoningen zijn verhuurd. De eerste huurwoningen worden naar verwachting begin 2022 opgeleverd.
  • Fase 2 (19 huurwoningen en 4 koopwoningen)
    ​De bouw van deze fase is ook al gestart. We verwachten dat we de eerste woningen in augustus 2022 kunnen opleveren. Op deze website en op onze Facebookpagina kondigen we aan wanneer de woningen voor verhuur worden aangeboden.

Zoals gebruikelijk loopt de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek. Wilt u in aanmerking komen voor een van deze huurwoningen? Dan moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek: www.woonkeus-stedendriehoek.nl. De vrije sector koopwoningen worden verkocht door Nikkels via makelaar Nieuwbouw Centrum Apeldoorn.  

 

43 eengezinswoningen Parade ('t Podium Apeldoorn)

Op de plek waar het tijdelijke winkelcentrum Anklaar heeft gestaan, bouwen we 43 eengezinswoningen. Alle woningen worden aangeboden met een sociale huurprijs. We verwachten begin februari 2022 te starten met de bouw. Eind 2022 hopen we de eerste woningen op te opleveren aan de nieuwe huurders. Op deze website en op onze Facebookpagina kondigen we aan in welke periode de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek start. Meer informatie over dit project vindt u hier.

 

42 appartementen Bellevue Anklaar ('t Podium Apeldoorn)

Naast eengezinswoningen, komen op de plek van het tijdelijk Anklaar ook 42 appartementen. De allereerste bouwwerkzaamheden zijn kort voor de bouwvak van 2021 gestart. Naar verwachting worden de appartementen eind 2022 opgeleverd. Zoals gebruikelijk verloopt de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek. Op deze website en op onze Facebookpagina kondigen we aan wanneer de woningen voor verhuur worden aangeboden. Meer informatie over dit project vindt u hier.

 

24 appartementen aan de Breegraven (Warnsveld)

Aan de Breegraven in Warnsveld, tegenover de Lidl, wordt een appartementencomplex gebouwd. In totaal bestaat het complex uit 24 appartementen die aangeboden worden met een sociale huurprijs. Dit project zit in een vroege fase. Hierdoor weten we nog niet precies wanneer de bouw start. Op zijn vroegst is dat eind 2021. De bouwtijd van het appartementencomplex duurt ruim een jaar. Wilt u in aanmerking komen voor een van deze huurwoningen? Dan moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek: www.woonkeus-stedendriehoek.nl

 

Appartementen Havenpark

In Haven Centrum gaat Ons Huis een appartementencomplex bouwen tegen de parkeergarage aan. Van Wijnen is de ontwikkelend aannemer. Ons Huis werkt het plan, samen met Van Wijnen, verder uit. Het complex krijgt minimaal 24 driekamerappartementen met een sociale huur. Ons Huis onderzoekt of zij daar nog 6 tot 9 appartementen aan kan toevoegen boven de entree van de garage. Daarmee wordt de gevel mooi ingevuld en goed benut voor extra woningen. De omgevingsvergunning wordt begin volgend jaar aangevraagd. Naar verwachting kan de bouw medio mei 2022 starten.

 

 

Inmiddels verhuurd en opgeleverd:

  • 28 woningen aan de Bieshorstlaan en Scheurkamp (Warnsveld) Op de plek waar we in 2017 26 woningen sloopten, bouwden we 28 energiezuinige sociale huurwoningen. De bewoners kregen in mei en juni 2021 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.
  • 10 appartementen in woongebouw St. Elisabeth (Zutphen) In ons woongebouw St. Elisabeth in Zutphen realiseerden we tien 10 energiezuinige nieuwbouw appartementen voor 55+’ers. De bewoners kregen in juni 2020 de sleutel van hun nieuwbouwappartement.
  • 45 woningen in het Julianakwartier (Apeldoorn) Op de plek waar vroeger het Juliana ziekenhuis stond, bouwden we 45 energiezuinige huurwoningen. De bewoners kregen in mei en juni 2019 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.