Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Zorgsaam diensten

Bewoners in Apeldoorn kunnen gebruik maken van de diensten van Zorgsaam. Op die manier kunt u onbezorgd langer zelfstandig blijven wonen.

Gemak aan huis

Zorgsaam biedt inmiddels ruim 30 verschillende diensten, producten en kortingsregelingen. Gemak en ondersteuning staan daarbij centraal. Moet er een kast in elkaar worden gezet? Een internetlijn worden aangelegd? Of wilt u dat de tuin voor u wordt onderhouden? Tegen een vriendelijke prijs regelt Zorgsaam dit voor u. Ook voor hulp bij het invullen van uw (belasting-) formulieren kunt u een beroep doen op Zorgsaam. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het spreekuur van de opticien, de audicien, de zorgmakelaar. En dat allemaal gewoon aan huis!

Korting op diensten en producten

Als u eenmaal lid bent van Zorgsaam dan ontvangt u ook korting op alle producten in de Zorgsaam Winkel aan deRegentesselaan 2, hoek Deventerstraat. Hier vindt praktische apparaten op het gebied van telefonie en computers, handige keukenhulpjes, maar ook aan sta-op-stoelen, rollators en scootmobielen.

Kijk op www.zorgsaam.nl voor een compleet overzicht van alle diensten en producten.

Lid worden?

Om gebruik te kunnen maken van de gunstige tarieven van Zorgsaam is een lidmaatschap nodig. Via de website kunt u lid worden.

Aanpassingen in de woning

Heeft u speciale voorzieningen in uw woning nodig, zoals steunbeugels in de badkamer, een verhoogd toilet of een drempelverlaging? Lees verder bij 'Speciale aanpassingen'.