Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Gebruik van uw keuken

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw keuken en uw keukenapparatuur. Hier leest u alles over de werking en het onderhoud van keuken en uw keukenapparaten.

Gebruikershandleidingen keukenapparatuur

Als u een keuken van Ons Huis heeft, is de kans groot dat uw keukenapparatuur van het merk Atag of Pelgrim is. Heeft u geen gebruiksaanwijzing? Ga dan via één van de onderstaande links naar de website van Atag Service of Pelgrim Service en vul daar uw typenummer van het apparaat in. U kunt dan digitaal de gebruikershandleidingen inzien:

Voor een apparaat van Atag 
Voor een apparaat van Pelgrim

Onderhoud keukenapparatuur

Ook kunt u door middel van het stellen van vragen advies vinden over het onderhoud van uw keukenapparatuur:

Voor een apparaat van Atag
Voor een apparaat van Pelgrim

Als u het gezochte onderhoudsadvies niet kunt vinden, dan kunt u contact opnemen met onze planvoorbereider woningverbetering via telefoonnummer (055) 526 25 00.

Onderhoud en gebruiksadvies werkbladen

Het werkblad van uw keuken is eenvoudig schoon te houden. Behandel uw blad van tijd tot tijd met een onderhoudsmiddel. Het oppervlak van het blad is goed schoon te maken met een handwarm sopje met afwasmiddel of allesreiniger. Hardnekkig vuil kunt u het beste verwijderen door voorzichtig gebruik van een vloeibaar schuurmiddel (geen poeder) en veel water. Uw blad is in principe bestand tegen huishoudchemicaliën. Toch adviseren wij huishoudelijke chemische producten zoals verfverdunner, afbijt- en ontstoppingsmiddel, removers, etc. onmiddellijk van het blad te verwijderen met veel water en afwasmiddel.

Uw werkblad is een gebruiksvoorwerp. Kleine krasjes zijn nooit helemaal te voorkomen. Wij adviseren u wel om bij het snijden altijd een snijplank te gebruiken. Uw werkblad is ook hittebestendig, maar een pan die zo van de kookplaat op het blad wordt geplaatst, heeft soms temperatuur van meer dan 400°C. Gebruik daarom altijd een pannenrooster.