Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vervangen badkamer, keuken of toilet

Wanneer wordt mijn badkamer, keuken of toilet vervangen?

Uw badkamer, keuken of toilet vervangen we op het moment dat het technisch noodzakelijk is. De technische staat controleren we om de zoveel tijd. Wanneer dit is hangt af van hoe oud uw badkamer, keuken of toilet is. En ook van de periode waarbinnen we het werk kunnen uitvoeren.

In de jaarlijkse onderhoudskrant leest u of wij het komende jaar een controle uitvoeren in uw straat. Tijdens deze controle beoordelen we of en zo ja, onderhoud of vervanging van uw badkamer, keuken of toilet plaatsvindt.

Als wij overgaan tot onderhoud of vervanging, vertellen wij u en de andere bewoners in de straat daarover. U krijgt ruim de tijd uw vragen te stellen en opmerkingen of wensen met ons te delen.

Wat als ik de kleur of de materialen niet (meer) mooi vind?

De technische staat bepaalt of we uw badkamer, keuken of toilet onderhouden of vervangen. Wanneer u niet tevreden bent over de uitstraling, dan is dat voor ons geen reden uw badkamer, keuken of toilet te vervangen.

Wat als de technische staat van mijn badkamer, keuken of toilet niet goed is?

Het kan zijn dat uw badkamer, keuken of toilet nog niet zo oud is, maar wel in slechte staat verkeert. U kunt ons dan vragen de technische staat te controleren. Als die niet goed is en er staat een vervanging gepland, dan voeren wij dat uit op het moment dat wij in uw straat aan het werk gaan. Als de technische staat heel slecht is en het is niet mogelijk zo lang te wachten, dan voeren we de werkzaamheden eerder uit.

Als de slechte technische staat het gevolg is van dat u niet goed met de badkamer, keuken of toilet bent omgegaan, dan zijn mogelijk een deel van de kosten van het onderhoud of vervanging voor uzelf.

In het Stappenplan woningverbetering/groot onderhoud badkamer, keuken en toilet leest u onze werkwijze.

Zelf uw woning verbeteren?

Lees de folder Zelf uw woning verbeteren en bespreek het met ons!