Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Locatie

Er zijn maar weinig woonlocaties zoals de Schatkamer van Zuid. Een locatie die eigenlijk alles in zich heeft. Groen, water, stedelijkheid, een diversiteit aan woningtypen en eveneens een divers publiek. Naast de rustige woonomgeving, pal bij het Apeldoorns Kanaal, voel je ook de nabijheid van het stadscentrum. Op ongeveer 5 minuten fietsen vind je namelijk de binnenstad van Apeldoorn. Ook het Centraal Station is snel te bereiken.

Uniek aan de locatie is het behoud van enkele kenmerkende gebouwen, die een nieuwe functie krijgen. Samen met de nieuw te realiseren woningen ontstaat hier een woonplek met een volstrekt eigen sfeer. Een veelzijdige woonsfeer door de ligging aan het kanaal, het groen en de centrale ligging in de stad.

Ontdekken, ontmoeten en verleiden

Binnen de Schatkamer van Zuid zijn drie verschillende woongebieden te onderscheiden. Met name de combinatie van deze drie unieke woonsferen maakt de Schatkamer van Zuid dé woonbelevenis van Apeldoorn.

Met ruime woningen, voorzien van alle comfort en... een geheel eigen signatuur. Eengezinswoningen, stadswoningen, woningen met een tuin of aan de kade, (semi)vrijstaande woningen of zelfs enkele kavels. In de Schatkamer van Zuid vind je altijd een woning die bij je past. Wonen aan het water of aan één van de groene ruimten in het hart van de nieuwe wijk… aan jou de keuze!

Voordelig kopen!

De hypotheekrente is laag. Dit levert bij een koopwoning steeds vaker en netto maandlast op die lager is dan bij een huurwoning. Daarbij lost u maandelijks ook nog af op de hypotheek. Bovendien zijn de woningen voorzien van hoogwaardige isolatie, dit merkt u in een lagere energierekening.

 

Fotografie: Valerie Ardini