Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Werken bij Ons Huis

Bij Ons Huis werken zo'n 65 mensen. Medewerkers die verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen om ambities van Ons Huis waar te maken, dat is onze inzet. Het uitgangspunt is dat medewerkers met passie en plezier (samen-)werken. Hieronder staan onze eventuele vacatures vermeld en informatie over de stagemogelijkheden bij Ons Huis. De huidige organisatievorm van Ons Huis is erop ingericht om klaar te zijn voor de toekomst.

Vacatures

Ons Huis is op zoek naar een:

Wat vragen wij van onze medewerkers?

Onze doelstelling is om talenten van onze medewerkers in te zetten op die plekken waar ze het best tot hun recht komen. Medewerkers zijn ook zelf aan zet als het gaat om hun ontwikkeling en carrière. Leidinggevenden geven medewerkers ruimte en vertrouwen en zijn er als het nodig is. Medewerkers van Ons Huis leggen rekenschap af over hun handelen. Niets is vrijblijvend, het doet er toe wat je doet! Om de organisatie en ambities met elkaar in evenwicht te houden, vragen we ook om flexibiliteit.

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrokken: je verplaatsen in een ander is de kern van goede dienstverlening, collegialiteit en partnerschap
  • Ondernemend: ruimte benutten voor verbetering of vernieuwing en maatschappelijk rendement behalen op een zakelijke manier.
  • Flexibel: vlot meebewegen op de constante veranderingen en ontwikkelingen.

Stage lopen bij Ons Huis?

Ons Huis heeft voor korte en langere periodes een beperkt aantal plaatsen voor stagiaires op diverse afdelingen. Je kunt bij ons terecht met verschillende opleidingen:

  • Bouwkunde
  • Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening
  • Sociaal Juridische Dienstverlening
  • Ruimtelijke Ordening en Planologie
  • Economie/administratie

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek? Stuur dan een e-mail met je CV naar sollicitaties-at-onshuisapeldoorn.nl, ter attentie van de P&O Adviseur van Ons Huis.