Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Onze nieuwbouwprojecten

De vraag naar een betaalbare woning is nog altijd onverminderd groot. Als we de kans zien om te bouwen, dan pakken we die aan. Op dit moment bouwen we huizen in Apeldoorn. Ook zijn er plannen om in Zutphen (Warnsveld) huizen te gaan bouwen.

 

Julianakwartier

In Apeldoorn is dat in het Julianakwartier. Hier is de bouw inmiddels gestart. Het gaat om 45 eengezinswoningen met jaren '30 uitstraling (zie foto onder) op de plek waar vroeger het Juliana ziekenhuis stond. De huurwoningen worden gebouwd door aannemer Nijhuis, zijn gasloos en krijgen een duurzame warmtepompinstallatie. Naar verwachting worden de woningen vanaf mei 2020 opgeleverd. Zoals gebruikelijk loopt de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek.

Wilt u weten of u in aanmerking komt en wanneer u zich kunt inschrijven? Lees dan deze vooraankondiging...

 

Bieshorstlaan & Scheurkamp Warnsveld

In Warnsveld is het plan om 11 woningen aan de Bieshorstlaan en 17 woningen aan Scheurkamp te bouwen. De woningen maken we geschikt voor senioren, starters en gezinnen. De 28 nieuwbouwwoningen komen in de plaats van de 26 woningen die in 2017 zijn gesloopt. De nieuwe woningen zijn in het bijzonder bedoeld om de doorstroom te bevorderen. De Bieshorstlaan en Scheurkamp liggen midden in een gerenoveerde wijk en op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Als het proces rond de omgevingsvergunning goed verloopt, verwachten we voor de zomer van 2020 te kunnen starten met de bouw. In diezelfde periode start dan ook de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek.

 

Passend toewijzen

Net als bij andere sociale huurwoningen, zorgen wij er bij nieuwbouw huurwoningen ook voor dat de huur aansluit bij uw inkomen en gezinsgrootte. Lees meer...