Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Onze nieuwbouwprojecten

De vraag naar een betaalbare woning is nog altijd onverminderd groot. Als we de kans zien om te bouwen, dan pakken we die aan. Op dit moment bouwen we huizen in Apeldoorn, Zutphen en Warnsveld.

 

Apeldoorn - Julianakwartier

In Apeldoorn is dat in het Julianakwartier. Hier is de bouw nagenoeg afgerond. Het gaat om 45 eengezinswoningen met jaren '30 uitstraling (zie foto onder) op de plek waar vroeger het Juliana ziekenhuis stond. De huurwoningen zijn gasloos en hebben een duurzame warmtepompinstallatie. De meeste woningen zijn al opgeleverd. Lees meer in de verhuurbrochure.

 

Zutphen - Nieuwbouw appartementen St. Elisabeth

In ons woongebouw St. Elisabeth in Zutphen hebben we 10 energiezuinige nieuwbouw appartementen voor 55+’ers gerealiseerd. Het gaat om 8 woningen met tuin op de begane grond en 2 woningen met balkon op de eerste verdieping. Het grootste deel van de woningen is al verhuurd. Lees meer in de verhuurbrochure.

 

Warnsveld - Bieshorstlaan & Scheurkamp Warnsveld

In Warnsveld is het plan om 15 woningen aan de Bieshorstlaan en 13 woningen aan de Scheurkamp te bouwen. De woningen zijn bedoeld voor senioren, starters en gezinnen. De 28 nieuwbouwwoningen komen in de plaats van de 26 woningen die in 2017 zijn gesloopt. De nieuwe woningen zijn in het bijzonder bedoeld om de doorstroom te bevorderen. De Bieshorstlaan en Scheurkamp liggen midden in een gerenoveerde wijk en op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. We verwachten in oktober 2020 te kunnen starten met de bouw. Eind 2020 of begin 2021 start dan ook de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek.

 

Apeldoorn - Eengezinswoningen Zuidbroek, de Wellen

De wijk Zuidbroek wordt verder uitgebreid met huur- en koopwoningen. Ons Huis gaat 33 eengezinswoningen aanbieden in de sociale huur. We verwachten begin 2021 te kunnen starten met de bouw. Zodra de planning definitief is, passen we dit bericht aan. Dan leest u ook in welke periode de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek start. Apeldoorn. Eengezinswoningen ’t Podium Op de plek waar jarenlang het tijdelijke winkelcentrum Anklaar heeft gestaan, komen woningen. Ons Huis gaat in totaal ongeveer 42 eengezinswoningen bouwen. Alle woningen worden aangeboden met een sociale huurprijs. We verwachten halverwege 2021 te starten met de bouw. Zodra de planning definitief is, passen we dit bericht aan. Dan leest u ook in welke periode de verhuur via Woonkeus Stedendriehoek start.

 

Warnsveld - Appartementencomplex Breegraven

Aan de Breegraven in Warnsveld, tegenover de Lidl, wordt een appartementencomplex gebouwd. In totaal bestaat het complex uit 24 appartementen die aangeboden worden met een sociale huurprijs. Dit project zit in een vroege fase. Hierdoor weten we nog niet wanneer de bouw start. Op zijn vroegst is dat eind 2021. De bouwtijd van het appartementencomplex duurt ruim een jaar.

 

Apeldoorn - Appartementencomplex Havenpark

In 2018 zijn er huur- en koopwoningen gebouwd op de locatie Havenpark, vlakbij het kanaal. Deze woningen zijn allemaal verkocht en verhuurd. We onderzoeken de mogelijkheid voor het bouwen van een appartementencomplex op deze locatie. Dit project zit in een vroege fase. Hierdoor weten we nog niet wanneer de bouw start. De bouwtijd van het appartementencomplex duurt ongeveer een jaar.