Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dinsdag 12 februari, om 15.00 uur, openen Arjen Jongstra, directeur-bestuurder van Ons Huis en Albert Verschuren, directeur van Allerlei Gastvrij, het nieuwe restaurant van St. Elizabeth in Zutphen. Daarmee zijn (buurt)bewoners weer een stap dichterbij het Wonen met een plus!

Na het vertrek van zorgverlener Sutfene is Ons Huis met Allerlei Gastvrij gaan samenwerken. “We hebben gezocht naar een partij die kon voldoen aan de wensen van bewoners en die van ons. Continuïteit van de dienstverlening was daarbij het uitgangspunt. In Allerlei Gastvrij hebben we deze partner gevonden”, aldus Arjen Jongstra van Ons Huis.

Allerlei Gastvrij is al verantwoordelijk voor woon-, welzijns- en serviceconcepten op meer dan 50 locaties in Nederland. Onder het motto 'ontmoeten en verbinden' zorgen zij nu ook voor het aanbod van diensten, catering en coördinatie van activiteiten binnen het Wonen met een plus in het St. Elizabeth.

De bewoners van St. Elisabeth genieten al vanaf de week voor kerst van de maaltijden, dranken en welzijnsactiviteiten die door Allerlei Gastvrij in het nieuw ingerichte restaurant worden geserveerd en georganiseerd. Vanaf 12 februari is het restaurant voor iedereen in de gemeente Zutphen – en daarbuiten – toegankelijk.

Het restaurant aan de Geweldigershoek 39 is dagelijks geopend van 9:30 uur tot 16:00 uur. Reserveren is mogelijk en kan via e-mail: sintelisabeth@allerleiontzorgd.nl of direct bij de gastvrouw op locatie.