Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Terugblik op Burendag 2016

26 september 2016

Op een aantal plekken vierden huurders van Ons Huis zaterdag 24 september Burendag. Tijdens Burendag viert heel Nederland feest en ontstaan contacten waar buurtbewoners de rest van het jaar plezier van hebben. Zo vierden bewoners van de Goudsmidshoeve en van de Gijsbrechtgaarde in De Maten burendag. 

Energiek Elisabeth

In Zutphen zette Sint Elisabeth op Burendag de deur open voor publiek. Ruim 60 belangstellenden kwamen langs om kennis te maken met de verschillende voorzieningen en om een appartement te bezichtigen. Enthousiaste bewoners, medewerkers en vrijwilligers gaven uitleg over de (woon)mogelijkheden. Een muziekbandje verhoogde de gezelligheid!

Veilige buurt in Vlindertuin

In de wijk Zuidbroek in Apeldoorn vierden een deel van de bewoners van de Boom-, Heide- en Icarusblauwtje Burendag (zie bovenste foto). De dag kreeg een speciaal tintje door de uitreiking van het buurtlabel van Veilig Verkeer Nederland. Bewoners die actief werken aan verkeersveiligheid in hun buurt kunnen hiervoor in aanmerking komen. Er was die middag ook een remwegdemonstratie.