Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Oplevering nieuwbouw Zonnetuin nadert

14 januari 2014

De eerste woningen van nieuwbouwproject Zonnetuin in Apeldoorn naderen hun voltooiing. Vrijdagmiddag 10 januari konden de toekomstige bewoners van Zonnetuin de woningen bezichtigen en kennis maken met hun nieuwe buren.

Na de bezichtiging kregen de  huurders uitleg over de energiezuinige warmtepompinstallatie in de woningen. Aansluitend konden de huurders kennismaken met hun toekomstige buren. Ons Huis organiseert deze bijeenkomsten voor nieuwe huurders als eerste stap naar goed burencontact. De datum waarop de huurders de sleutel van hun nieuwe woning aan de Eekhoorn ontvangen, staat nog niet vast.

In de Stentor Apeldoorn van 11 januari stond een artikel over het nieuwbouwproject en een vervolgartikel. Lees de artikelen hiernaast.  

Nieuwbouw Zonnetuin ligt tussen de Apeldoornse woonwijken het Woudhuis en de Maten en bestaat uit 21 sociale huurwoningen en 8 koopwoningen (hoekwoningen). De woningen zijn gebouwd door Ter Steege. Wilt u meer informatie over de koopwoningen? Kijk dan op www.inzonnetuin.nl of Makelaardij Hendriks.