Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Maarten van Gessel stapt over naar Hilversum

25 februari 2016

Maarten van Gessel, directeur-bestuurder van Ons Huis, vertrekt per 1 juli 2016 naar woningcorporatie Het Gooi en Omstreken in Hilversum. Daar volgt hij de directeur-bestuurder op die met pensioen gaat. 

Maarten van Gessel licht toe: "Dit was een moeilijk besluit omdat ik het zeer naar mijn zin heb bij Ons Huis en de samenwerkingspartners in Apeldoorn en Zutphen. Het beleidsplan 'Wonen Blijft' en de nieuwe organisatievorm staan, maar er moet nog veel gebeuren. Extern ligt er een enorme opgave in het huisvesten van nieuwe doelgroepen en het behouden van een goed leefklimaat. Kortom voor de komende jaren nog voldoende uitdagingen. De reden dat ik toch dit besluit heb genomen is een samenloop van omstandigheden. Allereerst liggen mijn kwaliteiten vooral in het realiseren van duurzame aanpassing van organisaties aan hun omgeving. Naar mijn mening zijn de randvoorwaarden daar nu bij Ons Huis voor gerealiseerd. Hilversum zocht een nieuwe bestuurder die een dergelijk traject bij hen vorm kan gaan geven. Ook mijn recente verhuizing naar Utrecht speelt een rol. Het is een kans die ik op 57-jarige leeftijd niet wilde laten lopen."

Maarten van Gessel is sinds juni 2011 directeur-bestuurder van Ons Huis. De Raad van Toezicht en de medewerkers begrijpen zijn overwegingen maar zien Maarten van Gessel met spijt vertrekken. De Raad van Toezicht van Ons Huis neemt de wervingsprocedure voor een nieuwe directeur-bestuurder op zich. Het managementteam, de OR en de huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed worden hierbij actief betrokken.