Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jaarverslag 2017: onze inzet en resultaten

donderdag 21 juni 2018

Het bieden van betaalbaar en duurzaam wonen én samenwerken aan vitale buurten. Dat is kortweg de missie van Ons Huis. Dat doen we koersvast, professioneel, actief en dichtbij. In ons jaarverslag 2017 leest u welke activiteiten hebben bijgedragen aan het invullen van onze missie. 

Ons Huis en Woningbedrijf Warnsveld (WBW) zijn per 30 december 2017 gefuseerd. De jaarrekening 2017 geeft het totaalbeeld (geconsolideerd) van beide partijen weer. Er zijn geen aparte jaarrekeningen 2017 van WBW en Ons Huis opgesteld.

We zijn trots op de resultaten. Van de integratie van Ons Huis en WBW, energiebesparende maatregelen, oplevering en voorbereiding nieuwbouw sociale huurwoningen, het betaalbaar houden van onze woningen tot klanttevredenheid: het komt allemaal aan bod in ons Jaarverslag 2017

Toekomst

Vanuit onze gezonde financiële positie en de bepaalde koers in ons nieuwe ondernemingsplan Actief en Dichtbij gaan we vol vertrouwen de toekomst in. We blijven onze pijlen richten op datgene waarvoor we zijn opgericht. En daar zijn we trots op. Wij zijn bezig met zinvol werk dat belangrijke en goede resultaten oplevert voor onze huurders en toekomstige huurders. Dat doen we in nauw overleg met onze belanghouders en partners in de gemeenten Apeldoorn en Zutphen. En daarmee gaan we graag door in 2018!

Meer weten?

Heeft u vragen over dit jaarverslag of de jaarrekening? Stuur dan een bericht naar info-at-onshuisapeldoorn.nl