Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Huurders beoordelen Ons Huis

18 december 2014

Huurders geven gemiddeld een 7,7 als rapportcijfer voor de dienstverlening van Ons Huis. Een mooi resultaat! Eenmaal in de twee jaar laat Ons Huis een algemeen huurdersonderzoek doen. Van de ondervraagden zou 65 % Ons Huis aanbevelen aan anderen. Dit vanwege de goede woningen, onze service, de goede telefonische bereikbaarheid en onze klantvriendelijkheid.

Verbeterpunten

Ons Huis is blij met de mooie cijfers, maar gaat niet tevreden achterover leunen. Want er zijn natuurlijk ook zaken die beter kunnen. Zo zijn veel huuders blij met onze snelle service, maar er zijn ook bewoners die vinden dat Ons Huis juist vlotter moet reageren. Ook zien we dat huurders zich wat minder betrokken en veilig voelen in hun eigen buurt dan voorheen.

Met de resultaten gaat Ons Huis aan de slag om haar dienstverlening te verbeteren. Ook gaan we op buurtniveau kijken of er meer inzet nodig is.

Representatief onderzoek

Bij dit huurdersonderzoek ging het om een representatieve steekproef, uitgevoerd door onderzoeksbureau Totta. Er zijn 1500 huurders geselecteerd om deel te nemen aan het onderzoek. Uiteindelijk hebben 256 huurders de vragenlijst ingevuld. Dat is ongeveer 17 procent van de geselecteerde huurders.