Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Goedkeuring voor fusie Woningbedrijf Warnsveld en Ons Huis

dinsdag 10 oktober 2017

Stichting Woningbedrijf Warnsveld en Ons Huis gaan vanaf 1 januari 2018 samen verder.

Nadat de raden van Commissarissen van WBW en Ons Huis groen licht gaven, heeft de Autoriteit Woningcorporaties namens de minister de fusie goedgekeurd. De huurdersorganisaties, medewerkers, Dorpsraad Warnsveld en de gemeenten Zutphen en Apeldoorn zijn eveneens positief over het samengaan van beide organisaties. De afgelopen maanden is de haalbaarheid van de fusie onderzocht. Met de fusie is er meer slagkracht om de volkshuisvestelijke taken in Warnsveld, Zutphen en Apeldoorn goed op te pakken en te investeren in woningen voor onze doelgroep.

De fusieorganisatie gaat verder onder de naam Ons Huis en Arjen Jongstra blijft directeur-bestuurder. Directeur-bestuurder René Rademaker van Woningbedrijf Warnsveld gaat binnen de organisatie van Ons Huis verder in een andere functie, evenals vier andere medewerkers van WBW.

Om vanaf 1 januari 2018 als één organisatie te kunnen werken zijn de voorbereidingen nu in volle gang. Huurders in Warnsveld krijgen binnenkort bericht wat er wel of niet verandert en waar, hoe en bij wie ze terecht kunnen