Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Corporatiebarometer 2017

maandag 23 januari 2017

Niet alleen Ons Huis richt zich de komende jaren meer op nieuwbouw en het energiezuinig maken van sociale huurwoningen. De meeste corporatiebestuurders hebben weer meer vertrouwen in de toekomst. Dit blijkt uit de Corporatiebarometer 2017, een jaarlijkse peiling van Aedes onder directeur-bestuurders. 

Weer investeringsruimte
Ook Arjen Jongstra, onze directeur-bestuurder, ziet investeringsruimte. ‘Door bezuinigingen en meer efficiency is er weer ruimte en die benutten we. Naast miljoenen extra voor onderhoud en verduurzaming van ons bezit bouwen we weer meer. We hebben net afspraken gemaakt voor 41 sociale huurwoningen in het project Havenpark in het Apeldoornse centrum, hier dragen we bij aan binnenstedelijke vernieuwing. In het noorden van de stad gaat nu de schop de grond in voor 68 nieuwe sociale huurwoningen.’ Aldus het artikel 'Vertrouwen corporatiesector leidt tot meer investeringen' op de website van Aedes waarin hij aan het woord komt.
 
Aedes-Corporatiebarometer
De Corporatiebarometer is een online enquête die Aedes sinds 2012 jaarlijks houdt om de meningen van bestuurders over ontwikkelingen in de sector te peilen. 126 bestuurders namen in december 2016 deel aan de vijfde editie van de Aedes-Corporatiebarometer.