Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Huurdersvereniging Ons Woongoed

Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed komt op voor de belangen van alle huurders van Ons Huis in Apeldoorn.

Na de fusie met Woningbedrijf Warnsveld per 31 december 2017 vertegenwoordigt huurdersoverleggroep HOG de huurders in Zutphen en Warnsveld.

Bestuur Ons Woongoed

Het bestuur van Ons Woongoed (zie foto hierboven) bestaat uit:

  • Henk van Mullem, voorzitter
  • Eric Klaassen, penningmeester en secretaris
  • Clara Mulder, bestuurslid
  • Patty Merghart, bestuurslid
  • Klaas Vaartjes, bestuurslid

Waar houdt Ons Woongoed zich mee bezig?

Ons Woongoed overlegt regelmatig met Ons Huis over zaken die voor huurders van Ons Huis belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over de hoogte van de jaarlijkse huurverhoging, het huurbeleid, het servicekostenbeleid, het onderhoudsprogramma en het toewijzing- en plaatsingsbeleid. Lees meer op www.onswoongoed.nl.

Lid worden

Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed komt op voor de belangen van alle huurders van Ons Huis. Als huurder van Ons Huis bent u per 1 juli 2021 automatisch lid van de Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed, tenzij u dit schriftelijk of via ons websiteformulier nadrukkelijk aangeeft geen lid te willen zijn. Aan het lid zijn van de Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed zijn geen contributiegelden verbonden. Uw bent gratis lid als service van de verhuurder Ons Huis.

Actief meedoen?

Het bestuur van Ons Woongoed is op zoek naar huurders van Ons Huis die actief de belangen van alle huurders van Ons Huis willen behartigen. Heeft u interesse of wilt u eerst meer weten? Bezoek de website van Ons Woongoed of stuur een berichtje naar info@onswoongoed.nl.