Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Uw idee, Ons idee

De beste ideeën voor een wijk of buurt komen vaak van de bewoners. Maak van uw idee ons idee! Laat Ons Huis weten welk idee u heeft om uw buurt beter, mooier en leefbaarder te maken. En misschien wordt uw idee dan uitgevoerd!

Ons Idee fonds

Ons Huis heeft een speciaal fonds voor buurtactiviteiten opgericht: Ons Idee. Met dit fonds geven wij de uitvoering van ideeën van onze huurders meer kans van slagen. Alle ideeën waar uw buurt mooier, schoner of gezelliger wordt, zijn mogelijk. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit het Ons Idee fonds, moet uw idee of plan voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het idee is voor en door bewoners;
  • Het idee is van belang voor bewoners van huurwoningen van Ons Huis of hun directe omgeving;
  • Deelnemers hebben ook eigen inbreng of bijdrage.

Per idee wordt een bijdrage overwogen (al dan niet financieel) op basis van de bovenstaande voorwaarden en naar inhoud van het idee.

Goede voorbeelden zijn: het gezamenlijk schoonmaken van de stoepen, samen de voortuinen in uw straat gezellig maken, het maken van een buurtwebsite om meer contact te hebben met elkaar of de organisatie van een kerstborrel.

Materialenuitleen

Wilt u uw buurtactiviteit nóg gezelliger maken met een partytent of spelmaterialen? Maak gratis gebruik van de Materialenuitleen van de gezamenlijke woningcorporaties in Apeldoorn. Op de website van de Woonmensen ziet u welke spullen er zijn en kunt u deze direct reserveren.

Meer weten? Of van gedachten wisselen over een idee?

Bel gerust met één van de woonconsulenten van Ons Huis via (055) 526 25 00. Mailen mag ook, naar info@onshuisapeldoorn.nl.

 

Ideeën opdoen?

Kijk op Burendag