Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Huurdersvereniging HOG

Wat is de HOG

De stichting HuurdersOverlegGroep (HOG) bestaat uit vrijwilligers die na de fusie tussen Woningbedrijf Warnsveld en Ons Huis opkomen voor de belangen van alle huurders in Warnsveld en Zutphen.

Voor huurders in Apeldoorn is er huurdersvereniging Ons Woongoed. Na de fusie per 31 december 2017 blijven de HOG en Ons Woongoed voorlopig los van elkaar functioneren maar werken, waar nodig, wel samen.

Het belangrijkste is dat de HOG weet wat er bij de huurders leeft. De HOG vertegenwoordigt de huurders in het overleg met Ons Huis. En ook bij overleg met de gemeente en/of met andere woningcorporaties. Bijvoorbeeld bij de prestatieafspraken.

Wat doet de HOG

De HOG staat altijd voor de huurders klaar. De HOG is er voor de algemene zaken, dingen die over de hele corporatie gaan. Een goed voorbeeld hiervan is de huurverhoging waarover de HOG meedenkt en meepraat. Kwesties die alleen in een bepaalde wijk of straat spelen, horen thuis bij een bewonerscommissie. Heeft uw wijk of straat nog geen bewonerscommissie dan adviseren wij u een bewonerscommissie op te richten. Als u wilt, kan de HOG u daarbij helpen.

HOG-leden en vertegenwoordiging

De namen van de bestuursleden van de HOG leest u op de website van de HOG.​ Momenteel is er nog plaats voor een bestuurslid. Heeft u interesse, stuur dan een mailtje naar: hogwarnsveld-at-outlook.com.

De nieuwsbrieven en activiteiten van de HOG vindt u op de website van de Hog.

Heel veel algemene informatie treft u aan bij de Woonbond: www.woonbond.nl. De Woonbond is een erg goede organisatie die de belangen van huurdersverenigingen vertegenwoordigt. De HOG is lid van de Woonbond en heeft daar goede contacten mee.

Contact met de HOG

Heeft u vragen of opmerkingen, laat het de HOG weten. Zonder uw inbreng, kan de HOG niet goed functioneren. Geef door wat u wilt en wat u belangrijk vindt. Stuur uw bericht naar hogwarnsveld-at-outlook.com.

Heeft u klachten over Ons Huis, volg de stappen van klachtenafhandeling bij Ons Huis. Mocht u hierbij ondersteuning willen of de HOG op de hoogte willen brengen, dan kunt u contact opnemen via c.overkleeft-at-chello.nl