Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Meedenken en doen

Samen met u werken wij aan buurten waar het voor iedereen prettig wonen is. Heeft u een goed idee voor uw buurt? Of wilt u met ons of uw buren meedenken en doen in uw buurt? Dat kan op verschillende manieren. Lees hieronder hoe.

Uw idee, Ons idee

De beste ideeën voor een wijk of buurt komen vaak van de bewoners. Maak van uw idee ons idee! Laat ons weten welk idee u heeft om uw buurt beter, mooier en leefbaarder te maken. Misschien wordt uw idee dan uitgevoerd! Lees meer…

Huurdersbelangenverenigingen HOG en Ons Woongoed

De huurdersbelangenvereniging HOG en Ons Woongoed komen op voor de belangen van huurders van Ons Huis. De HOG doet dat voor de huurders in Zutphen en Warnsveld. Ons Woongoed voor huurders in Apeldoorn. De HOG en Ons Woongoed overleggen regelmatig met Ons Huis over zaken die voor huurders belangrijk zijn. Denk aan de hoogte van de jaarlijkse huurverhoging, het huurbeleid, het onderhoudsprogramma en het toewijzing- en plaatsingsbeleid. Lees meer op de websites van Ons Woongoed en de HOG.

Bewonerscommissies

Een bewonerscommissie vertegenwoordigt de bewoners in een woongebouw of buurt. Meerdere keren per jaar overleggen zij met Ons Huis. Ook organiseert een bewonerscommissie soms activiteiten voor de bewoners, zoals biljarten, koffie-ochtenden, bingo, etc. In dit overzicht kunt u zien welke bewonerscommissies er actief zijn.

Materialen uitleen

Wilt u uw buurtactiviteit nóg gezelliger maken met een partytent of spelmaterialen? Maak gratis gebruik van de Materialenuitleen van de gezamenlijke woningcorporaties in Apeldoorn. Op de website van de Woonmensen ziet u welke spullen er zijn en kunt u deze direct reserveren.