Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwbouw

Zoekt u een nieuwbouwwoning? Op deze pagina leest u meer over onze nieuwbouwprojecten. 

 

43 eengezinswoningen Parade ('t Podium Apeldoorn)

Op de plek waar het tijdelijke winkelcentrum Anklaar heeft gestaan in de wijk Zevenhuizen, bouwen we 43 eengezinswoningen. Alle woningen worden aangeboden met een sociale huurprijs. De bouw is begin 2022 gestart. Begin 2023 hopen we de eerste woningen op te opleveren aan de nieuwe huurders. De woningen zijn al toegewezen. Meer informatie over dit project vindt u hier.

 

42 appartementen Bellevue Anklaar ('t Podium Apeldoorn)

Naast eengezinswoningen, komen op de voormalige plek van het tijdelijke winkelcentrum Anklaar ook 42 appartementen. De allereerste bouwwerkzaamheden zijn kort voor de bouwvak van 2021 gestart. Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd. De appartementen zijn al voor verhuur aangeboden en toegewezen. Reageren kan niet meer. Meer informatie over dit project vindt u hier.

 

24 appartementen aan de Breegraven (Warnsveld)

Aan de Breegraven in Warnsveld, tegenover de Lidl, wordt een appartementencomplex gebouwd. In totaal bestaat het complex uit 24 appartementen die aangeboden worden met een sociale huurprijs. De komende tijd selecteren we een aannemer, wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd en werken we aan het voorlopig ontwerp. We hopen in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw. De bouwtijd van het appartementencomplex duurt ruim een jaar. Wilt u straks in aanmerking komen voor een van deze huurwoningen? Dan moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek: www.woonkeus-stedendriehoek.nl

 

Appartementen Haven Centrum: De Molen

In Haven Centrum bouwt Van Wijnen voor Ons Huis een appartementencomplex tegen de parkeergarage aan. Het complex krijgt 32 driekamerappartementen met een sociale huur. De bouw start in het eerste kwartaal van 2023. Naar verwachting kunnen we de appartementen in het tweede kwartaal van 2024 opleveren aan de nieuwe bewoners.

 

30 short stay-wooneenheden Haven Centrum (Apeldoorn)

Samen met gemeente Apeldoorn gaan we 30 flexibele, tijdelijke kleine gestapelde wooneenheden voor ‘spoedzoekers’ realiseren in Haven Centrum. De helft van de 30 wooneenheden is bedoeld voor jongeren t/m 22 jaar, de andere helft voor mensen vanaf 23 jaar. Daarvan hebben 5 wooneenheden ruimte voor een extra bed. De wooneenheden komen op het terrein tussen Omnizorg en de oude Ambachtsschool. Ze blijven daar ongeveer 15 jaar staan. 

We noemen deze tijdelijke woningen ‘short stay’- wooneenheden. Short stay is tijdelijk wonen in een zelfstandige woning of appartement. Deze wooneenheden verhuren we straks met een tijdelijk huurcontract (van twee of vijf jaar) aan ‘spoedzoekers’: mensen die met spoed betaalbare woonruimte nodig hebben, maar daar geen kans op maken. Bijvoorbeeld omdat ze niet of te kort staan ingeschreven als woningzoekende. Of omdat ze geen urgentie krijgen en niet terecht kunnen in een andere woonvorm. Denk aan jongeren die niet (meer) thuis kunnen wonen of mensen die door een scheiding snel woonruimte nodig hebben. Een tijdelijke huurwoning geeft hun de kans om hun leven weer op orde te brengen. Daarna kunnen ze op zoek gaan naar een oplossing voor de lange termijn. 

De gemeente en Ons Huis wijzen samen de wooneenheden toe. Een commissie beoordeelt potentiële kandidaten die worden voorgedragen door organisaties die in contact staan met de mensen die dringend behoefte hebben aan woonruimte, zoals het jongerenwerk van Stimenz, het Sociaal Wijkteam en Dak- en Thuislozenzorg Apeldoorn. Potentiële kandidaten zijn dus al bekend bij deze organisaties (of melden zich daar).  

De tijdelijke wooneenheden worden naar verwachting begin 2023 geplaatst.

 

 

Inmiddels verhuurd en opgeleverd:

  • 34 woningen in De Wingerd in Zuidbroek We leverden de woningen van de eerste fase in januari 2022 op en de woningen van de tweede fase in juni 2022.
  • 28 woningen aan de Bieshorstlaan en Scheurkamp (Warnsveld) Op de plek waar we in 2017 26 woningen sloopten, bouwden we 28 energiezuinige sociale huurwoningen. De bewoners kregen in mei en juni 2021 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.
  • 10 appartementen in woongebouw St. Elisabeth (Zutphen) In ons woongebouw St. Elisabeth in Zutphen realiseerden we tien 10 energiezuinige nieuwbouw appartementen voor 55+’ers. De bewoners kregen in juni 2020 de sleutel van hun nieuwbouwappartement.
  • 45 woningen in het Julianakwartier (Apeldoorn) Op de plek waar vroeger het Juliana ziekenhuis stond, bouwden we 45 energiezuinige huurwoningen. De bewoners kregen in mei en juni 2019 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.