Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

SitemapAfdrukken

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bijzondere huur

Heeft u belangstelling voor een zorgwoning in Apeldoorn? In de brochure 'Zorgwoningen in de gemeente Apeldoorn' staat een overzicht van diverse complexen en de verschillende aanbieders, waaronder Ons Huis.
Hieronder leest u meer over seniorencomplex St. Elisabeth in Zutphen en het wonen in een woongroep. 

St. Elisabeth in Zutphen

In de historische binnenstad van Zutphen verhuurt Ons Huis 102 appartementen aan 55 plussers in het St. Elisabeth in Zutphen, aan de Geweldigershoek en aan de Dieserstraat. U woont zelfstandig en eventuele noodzakelijke zorg wordt geleverd door zorginstelling Allerlei.

Via Woonkeus Stedendriehoek kunt u reageren op vrijkomende appartementen. De huurprijs is vanaf € 600 per maand (inclusief servicekosten, exclusief stookkosten). Via het zorgloket op Het Plein kunt u een zorgindicatie aanvragen als u (lichamelijke) beperkingen hebt en u toch zelfstandig wilt wonen.

Lees meer over de toekomstplannen voor St. Elisabeth.

Wonen in een woongroep in Apeldoorn

Ons Huis verhuurt verschillende complexen aan zogenaamde 'Woongroepen'. Hieronder leest u meer over de woongroep Kerschoten in Apeldoorn.

Woongroep Kerschoten

Woongroep Kerschoten voor actieve senioren vanaf 55 jaar ligt aan de Torricellistraat in de wijk Kerschoten in Apeldoorn. De dertien zelfstandige woningen liggen in de vorm van een hoefijzer met in het midden een grote gemeenschappelijke tuin.  

De woongroep zoekt zelf naar gelijkgestemde medebewoners en houdt een wachtlijst bij. Belangstellenden kunnen meer lezen over het kennismakingstraject op www.woongroepkerschoten.nl en zich daar aanmelden. 

(foto: St. Elisabeth, Zutphen)

»