0

Nog 1 woning te koop!

Voor bezichtiging kunt u een afspraak maken met de makelaar

Sparta Luce

Stijlvol wonen in een appartement in Apeldoorn

Op zoek naar een comfortabel nieuw appartement in Apeldoorn? Op een centrale locatie en in een stijlvol wooncomplex? Ontdek Sparta Luce!

Dit fraaie wooncomplex ligt in perfecte balans tussen natuur en stad

Sparta Luce ligt in Apeldoorn-West. Aan de ene kant lonkt het stadscentrum met alle voorzieningen. Aan de andere kant vervaagt de stadsgrens en begint de ongerepte natuur van het Orderbos en de Kroondomeinen. Bovendien woont u niet ver van de ringweg, die aansluit op de A1.

Sparta Luce biedt het beste van twee werelden: centraal en toch rustig. In een fraaie, parkachtige omgeving met historische spreng.

Mooiste nieuwe gebouw van Apeldoorn

Sparta Luce is een wooncomplex met allure. In 2011 verkoos de publieksjury van de Nacht van de Architectuur het gebouw tot ‘Mooiste nieuwe gebouw van Apeldoorn’!

Heerlijke appartementen in verschillende typen

Sparta Luce biedt keuze uit diverse typen prachtige appartementen. Deze woningen hebben één ding gemeen: de hoogwaardige afwerking en exclusieve uitstraling.

Fotografie: Valerie Ardini en Rick Rijsenhouwer

Nieuws

 1. Laatste woning te koop!

  1 december 2015

  Afgelopen periode zijn er weer 2 woningen verkocht.

  Lees meer

 2. Nu met gratis 2e parkeerplaats

  22 januari 2015

  De laatste 3 die nog te koop staan in Sparta Luce worden nu verkocht met een gratis 2e parkeerplaats in de stallingsgarage.

  Lees meer

 3. KoopZekerRegeling

  4 november 2014

  U wilt graag een appartement kopen in ‘Sparta Luce’ in Apeldoorn. Maar uw huidige woning is ook een koopwoning. U zit niet te wachten op twee huizen, en dus dubbele kosten.

  Lees meer