0

16 Herenwoningen     -- verkocht! --

Schatkamer van Zuid

Klik hier om de brochure te downloaden

Schatkamer-van-Zuid

Schatkamer van Zuid

Locatie

Er zijn maar weinig woonlocaties zoals de Schatkamer van Zuid. Een locatie die eigenlijk alles in zich heeft. Groen, water, stedelijkheid, een diversiteit aan woningtypen en eveneens een divers publiek. Naast de rustige woonomgeving, voel je ook de nabijheid van het stadscentrum. Op ongeveer 5 minuten fietsen vind je namelijk de binnenstad van Apeldoorn. Ook het Centraal Station is snel te bereiken.

Uniek aan de locatie is het behoud van enkele kenmerkende gebouwen, die een nieuwe functie krijgen. Samen met de nieuw te realiseren woningen ontstaat hier een woonplek met een volstrekt eigen sfeer. Een veelzijdige woonsfeer door de ligging aan het kanaal, het groen en de centrale ligging in de stad.

Er gaat een wereld voor je open

Pal naast het Apeldoorns kanaal ontstaat een woonlocatie die haar gelijke niet kent. Karakteristieke gebouwen met uiteenlopende woningen vormen straks het kloppende hart van dit inspirerende, nieuwe stukje Apeldoorn.

Met ruime woningen, voorzien van alle comfort en... een geheel eigen signatuur. Eengezinswoningen, stadswoningen, woningen met een tuin of aan de kade, (semi)vrijstaande woningen of zelfs enkele kavels. In de Schatkamer van Zuid vind je altijd een woning die bij je past. Wonen aan het water of aan één van de groene ruimten in het hart van de nieuwe wijk… aan jou de keuze!

Fotografie: Valerie Ardini

Nieuws

 1. Alles Verkocht!

  13 oktober 2016

  De bouw van de 3e fase in de Schatkamer van Zuid gaat starten.Volgende maand start het grondwerk en al snel zullen de 1e bouwactiviteiten zichtbaar zijn. De bouw bestaat uit 16 koopwoningen die allemaal verkocht zijn.

  Lees meer

 2. Bouwvergunning / Startbouw

  13 september 2016

  De bouwvergunning is door de Gemeente Apeldoorn verstrekt en is onherroepelijk.

  Lees meer

 3. Gaat goed met de verkoop!

  13 september 2016

  Alle woningen zijn verkocht of onder optie.

  Lees meer

 4. KUFA-gebouw op tv

  28 juni 2016

  Afgelopen zaterdag was KUFA-gebouw te zien in het woonprogramma WoonTips op RTL4.

  Lees meer